Krachtige ouders
Prachtige kinderen

OOuder-inzicht_oranje wit
Wij wensen iedereen die een kind krijgt of op een andere manier bij het ontplooien van kinderen betrokken is veel liefde, aandacht en echt contact toe. Wij hopen dat wij met deze website voldoende handvatten bieden zodat je de opvoeding van jouw kind nog beter gaat doen dan je al van plan was.
Corien Snijder en Moniek Mors

Onze drijfveren en leidende principes

Blijf bij jezelf

Doe, kijk en luister met volle aandacht

Vertrouw op jezelf en op je kind

Ontdek!

Behoeftecirkel

In de relatie van ouder en kind is het telkens de kunst om als ouder af te stemmen op je kind én aan te geven wat wel en niet mogelijk is. Meegaan met je kind is belangrijk én ook je kind leren dat niet altijd alle mogelijk is.

Hoe dit werkt leggen we uit aan de hand van de door ons ontwikkelde behoeftecirkel.

Wij kennen elkaar al meer dan dertig jaar en
hebben elkaars kinderen geboren zien worden

Corien Snijder

Systemisch coach en trainer

Moniek Mors

Pedagogisch coach en trainer

Corien is van het overzicht, grote lijnen, onderlinge verbanden.

Corien is moeder van een zoon en oma van een kleindochter.

Corien heeft een achtergrond in onderwijs, automatisering en gezondheidszorg. Ze is analytisch én kijkt systemisch.

Corien is oprichter van de Lemniscaat loopCorien is geraakt wanneer ouders én kinderen samen de Lemniscaat Loop lopen: “Het is zo bijzonder om te zien hoe ouders én kinderen hun ervaringen delen. Beiden zijn nieuwsgierig naar elkaars ervaringen en er is plezier en echt contact.”

Moniek is van de details de diepte. 

Moniek is moeder van drie dochters.

Moniek heeft jarenlange ervaring in het werken met ouders, kinderen en pedagogische professionals. In haar coachpraktijk voor mensen met ADHD ziet ze het verlangen van ouders om goede ouders te zijn. En het verlangen van kinderen om zichzelf te zijn. Beide verlangens even oprecht als legitiem. In haar praktijk werkt ze het liefst van de Transactionele Analyse. Ze wil haar opgedane kennis en ervaring graag delen met ouders en professionals.

Denk niet dat één ouder een kind kan opvoeden. Denk niet dat twee ouders een kind kunnen opvoeden. Je hebt echt het hele dorp nodig.